2021.05.07.

Mikor érdemes elektromos betonkeverőt használni?

elektromos betonkeverőt

Egy kertes ház esetében mindig van teendő. Mire az egyik dologgal végzünk, addigra már jön is egyújabb feladat, amit meg kell oldani annak érdekében, hogy otthonunk kifogástalan állapotban legyen. Az építkezések, felújítások során többféle anyaggal kell dolgozni, ám a legtöbbször választott építőanyag talán a beton szokott lenni. Ma már szerencsésebb dolga vannak annak, aki betonozni szeretne otthon, hiszen napjainkban már olyan betonkeverőket lehet kapni, amikkel nagyobb mennyiségű betont tudunk kikeverni, ráadásul gyorsan. Régen általában lapát segítségével próbálták meg összekeverni az anyagot kézzel, ami nem csak egy kevésbé haladós módszer volt, de el is lehetett benne nagyon fáradni.

Manapság a betonkeverők bárki számára elérhetőek, hiszen több helyen is meg lehet őket vásárolni. Annak ellenére, hogy az áruk ezeknek a gépeknek első ránézésre kicsit soknak tűnhet, mégis megéri befektetni azoknak, akik építkeznek, vagy felújítanak otthon. A vásárlás előtt azonban célszerű tisztába lenni néhány dologgal, hiszen többféle betonkeverő van a piacon. Az egyik lehetőség az elektromos keverő szokott lenni. Mikor vásároljuk ezt a típust? Többek között akkor érdemes elektromos betonkeverőt választani, ha nincs lehetőség nagyobb teljesítményű motort használni (forrás: emaki.hu). A linkelt oldalon egy olyan online webshopot fog találni, ahol többféle elektromos keverő között tud majd nézelődni.

Itt van például a rögtön a 120 L-es HECHT 2117 betonkeverő, melynek az elektromos motorja akár 500 Watt teljesítményre is képes. Kimondottan könnyen lehet majd pozícionálni, hála a kézi kormánykerekének, és az sem okoz gondot, ha az udvarunk egyik végéből a másikba szeretnénk áthelyezni, hiszen nagy kerekeinek semmi nem jelent majd akadályt. Erről a 2020- as modellről fontos még tudni azt is, hogy rendkívül biztonságosan működik, sem a malter, sem a beton, vagy pedig a víz nem tud majd ráfröccseni a motorra, vagy a vezérlése, mivel kimondottan erre a célra tervezett borítás védi ezeket. Ráadásul most nagyon kedvezményes áron tudja majd megvásárolni ezt az elektromos gépet. Akkor is érdemes felkeresi az Emaki oldalát, ha szeretne még több betonkeverő modellt is megnézni, mielőtt a végső döntést meghozza.

Náluk minden termék esetében eltudja olvasni a korábbi vásárlók visszajelzéseit is, amelyek akár segíthetnek a legjobb választás meghozatalában. Mindenfelé barkács eszközt, és hobbikhoz szükséges kelléket lehet még a kínálatukban találni, ami pedig a legjobb, hogy mindig előrukkolnak néhány remek akcióval a vásárlóknak, így érdemes rendszeresen felkeresni az oldalt. Akkor is látogasson el az Emaki webshopjába, ha érdeklődik a házkörül tevékenységek iránt, és tanácsra lenne szüksége a pázsit ápolásban, a fák metszésében, esetleg a grillezésben. Ne feledje, sokat spórolhat azon, ha beszerez otthonra egy betonkeverőt, és ön csinálja meg a betonozást, hiszen nem kell drágán dolgozó szakembert hívnia!