Dailyszeged szoveges
15492359 1458667540840728 4379597106804339185 n %281%29

Tarnay Kristóf Ábel

Kommunikáció-médiatudomány szak, BTK. Politikafüggő szabadságmániás, kinek két állapota ismert: pörög, vagy alszik,bár utóbbi egyre ritkább.

Deak farago graph

A deákos tanárok többsége ismét Faragó Klára ellen szavazott

Több szavazatot kapott, mint tavaly, de még így is a többség mást támogat, bár a szavazatok jobban megoszlanak. Július 10-én döntenek: a diákok bíznak tanáraikban, és bár a DÖK jogkörét még a véleményezéstől is elvették, látnak némi esélyt a véleményük kifejezésére.

Embercsemp%c3%a9sz

Elkaptak négy embercsempészt (videóval)

Szerda délután öt perccel fél négy előtt 55-ös számú főút 18-as kilométerszelvényében két magyar rendszámú autóból négy embercsempészt vett őrizetbe a rendőrség. A kocsikban nyolc illegálisan érkező menekült volt.

Fa

Felborult egy fagyis kocsi a Csorba utcában (videóval)

Fél órával ezelőtt éppen kanyarodott nagy sebességgel egy Family Frost jégkrémet árusító autó amikor, a jobb oldalara borult egy oszlophoz csapódva. Úgy tudjuk, a sofőr könnyebben sérült meg. A sofőrt elszállították a mentők, a helyszínről olvasónk, Simon Richárd azt írta: úgy tudja, könnyebben sérült meg, a tűzoltók is már dolgoznak a balesetnél.

Lmpcsongrad

A putyini függést kritizálja az LMP a szovjet csapatok kivonulásának napján

A szovjet csapatok kivonulásának emlékére tartott sajtótájékoztató a Csongrád megyei LMP. Akarunk mi putyini függést? - tette föl a kérdést Lopusni Zoltán. Emlékeztetett: pártjuk ellenzi a túlságosan erős orosz befolyást, és ennek egyik fontos momentumát, a paksi atomerőmű bővítését, amiről népszavazást szeretnének.

Puzs%c3%a9r1

Puzsér: a cinizmus a korrupció etikája

Puzsér Róbert Ungár Péterrel, az LMP elnökségi tagjával vitázott a párt Ökopolisz nevű alapítványának estjén. A beszélgetés közben történelmi szálak is előkerültek, amit egyikük sem tervezett, de a személyes és társadalmi felelősség valamint a kompromisszumkötés és a konszenzus kérdése után a kiegyezés is hamar előkerült.

5 859

Ő lopott, ti felismeritek?

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság keresi a képen látható férfit, aki múlt csütörtökön  nem sokkal 19 óra után az Andrássy úti szoláriumba bement, és ellopott egy pénztárcát egy vendégtől. Aztán rájött, hogy van kamera.