Steve Dobbs, a már nyugdíjas repülőgépmérnök sokallta a százdolláros belépőt Disneylandbe, de úgy gondolta, unokái is megérdemlik a szórakozást.

Saját magának is vidám és kreatív elfoglaltságot talált akkor, amikor elkezdte építeni a gyerekeknek a teljes kertet kitöltő családi attrakcióját, amit Dobbslandnek nevezett el. Mivel kizárólag csak unokái használhatják a jégbarlang témájú kalandvasutat és a hullámvasutat, így nem számít a Disneyland ügyvédeire a bejáratnál, ugyanis nincs miért behajtsák rajta a jogdíjakat.


A játékot még minimálisan sem tervezte a felnőttekre: az alagutakban egyáltalán nem férnénk el idősebb fejjel, de a hullámvasút meghajtása is csak félúton vinne el minket, lefelé.

Forrás: eduline

Kép: www.trbimg.com

Videó: youtube 

Vivi

Mező Vivien

Szeptemberben kezdem az SZTE-n a Kommunikáció és médiatudomány mesterképzést, előtte ugyanitt magyar alapszakot végeztem kommunikáció minorral. Már a gimnáziumban is érdekelt a média, a hírszerkesztés, ekkor kezdtem el újságíróként tevékenykedni a suliújságban. Az egyetemre kerülve rögtön kaptam az alkalmon, hogy itt is részese lehessek valami hasonlónak, így elsőként a SZTE-reo, majd az Epresso újságírója lettem, most pedig az Epresso főszerkesztőjeként tevékenykedem. Főként közéleti, illetve oktatással kapcsolatos témákkal foglalkoztam és foglalkozok most is, de nyitott vagyok mindenre. Szerintem ez az egyik legfontosabb újságírói tulajdonság, így igyekszem minden témáról mélyreható és hiteles cikket készíteni, hogy a különböző problémák minden oldalát megismerjék az olvasók.