Kiborultak a diákok és a szülők is Amerikában, miután a "nagy eséllyel terrorista lesz" és a "nagy eséllyel Guatemalában lesz hajléktalan" címeket osztotta ki diákjainak az egyik texasi iskola tanára.

Az AVID nonprofit szervezet (amely tanulmányi és szociális segítséget nyújt diákoknak a felvételire készülésben) szóvivője is felszólalt, ugyanis az említett tanár nem állt a szervezet alkalmazásában, de a "címeket" a nonprofit szervezet logójával ellátott oklevelekre nyomtatta. Az iskola elbocsátotta az oktatót.

Az egyik érintett édesanyja elmondta, lányát olyannyira megviselte az eset, hogy valószínűleg a diákok az iskolás évei végéig beszélni fognak a vele történtekről.

A "legnagyobb eséllyel lesz terrorista" és a "legnagyobb eséllyel lesz Guatemalában hajléktalan" okleveleken kívül a "legnagyobb eséllyel fog sírni" és egyéb titulusokat is kiosztotta a pedagógus. A tanár nem magyarázta meg tettét.


Forrás: eduline.hu

Kép: eduline.hu; rcnews.hu

Instagramcapture 6c1f7fea 4fa7 4621 af54 f3d54c1be526

Tanács Dóra Gréta

Tanács Dóra Grétának hívnak, jelenleg az SZTE JGYPK Kommunikáció és Média (Moderátor) szakos hallgatója vagyok. A gimnázium óta érdeklődök a média világa iránt, ekkor keltette fel figyelmemet először az újságírás. Az, hogy egyetemi szinten is tanulhatok róla hatalmas segítséget jelentett abban, hogy elkezdjem, és hogy színvonalas cikkekkel segítsem hallgatótársaim, oktatóim. Célom, hogy ezek által mindenki bepillantást nyerhessen az oktatás világába. Remélem, hogy a jövőben egyre többen bizalommal fogják majd olvasni írásaim, hiteles forrásként tekintenek rájuk, rám.