A Brüsszeli Szabadegyetem végzős női hallgatóit e-mailben kérte arra az intézmény vezetősége, hogy esztétikai szempontok okán, mélyen kivágott felsőben jelenjenek meg a diplomaosztón.

A diákok az üzenetet az orvosi kartól kapták meg, ebben kérték őket a nem szokványos öltözetre. Azt írták ebben a levélben, hogy esztétikai szempontból előnyösebb, ha a fiatal nők kosztümöt, szoknyát, mélyen kivágott felsőt viselnek. A férfiaknak pedig öltönyt ajánlottak, a megszokások szerint.

Forrás: eduline.hu

Kép: westada.org

Instagramcapture 6c1f7fea 4fa7 4621 af54 f3d54c1be526

Tanács Dóra Gréta

Tanács Dóra Grétának hívnak, jelenleg az SZTE JGYPK Kommunikáció és Média (Moderátor) szakos hallgatója vagyok. A gimnázium óta érdeklődök a média világa iránt, ekkor keltette fel figyelmemet először az újságírás. Az, hogy egyetemi szinten is tanulhatok róla hatalmas segítséget jelentett abban, hogy elkezdjem, és hogy színvonalas cikkekkel segítsem hallgatótársaim, oktatóim. Célom, hogy ezek által mindenki bepillantást nyerhessen az oktatás világába. Remélem, hogy a jövőben egyre többen bizalommal fogják majd olvasni írásaim, hiteles forrásként tekintenek rájuk, rám.