Az érettségi mindig nagy stresszel jár. A felkészülési időszak is, de az egyes napok is mindig nagy feszültségben telnek, de fontos hogy a legjobb formáját hozza ki magából mindenki. Éppen ezért, ha ma már tényleg mindenre van mobilos applikáció, így segítségünkre lehet a relaxációhoz.

A megfelelő lélegzési technika az ellazulás alapja. A légzést meditációs gyakorlatok közben tudatosan kell gyakorolni, ehhez pedig segítséget nyújt a Breath2Relax nevű alkalmazás.

A hangok is segíthetnek az ellazulásban. A White Noise Lite ingyenes verziójában is több hang tölthető le az esőerdő zajától kezdve egészen a tengerparti hullámverés hangjáig. Apple-re innen, Androidra innen tölthető.

A Calm hangokat és képeket kombinál, így könnyen képzelheted magadat egy hegy tetejére, vagy akár a tenger közepére is. Ez is letölthető mind iOS, mind pedig Android alapú telefonra.

Hajrá!

Forrás: eduline.hu

Képek: delmagyar.hu

Margit

Hodován Margit

Hodován Margit vagyok, a Szegedi Tudományegyetem magyar alapszakos végzős hallgatója. Már középiskolás korom óta érdekel a média világa. Itt az egyetemen lehetőséget kaptam, hogy ne csak pusztán külső szemlélője, hanem részese is lehessek. Újságíróként eleinte kulturális témákról írtam cikkeket (programajánlók, színházkritikák, kiállítások), jelenleg teljesen más témákkal foglalkozom: a felső-, és közoktatási hírekkel. Ijesztő volt az elején, de mára ez háttérbeszorult. Ezekről is kell írni, kell olvasni és kell, hogy tudjunk róluk!