A felvételi jelentkezési határideje után megszerzett – a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat – legkésőbb 2017. július 12-ig lesz lehetőségetek pótolni a rendszerben.

Szükség esetén az E-ügyintézési funkciók segítségével lehet megváltoztatni a jelentkezéskor megadott adatokat. Ez a jelentkezői felület a Hivatalos iratok menüpontban nézhető meg, illetve szükség esetén nyomtatható ki.

Szintén ezen a felületen ellenőrizhető az eddig feltöltött adatok feldolgozottsága is, valamint ezek eredménye, elbírálása.

A február 15. után megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2017. július 12-ig pótolhatóak. Ezeket szkennelés után az E-felvételi rendszerébe fel kell tölteni.

Nem kell azonban feltölteni a 2006. január 1. után megszerzett érettségi eredményeket igazoló dokumentumok (bizonyítvány vagy tanúsítvány) másolatát, mivel ezeket az adatokat a Köznevelés Információs Rendszeréből elektronikusan szerzik majd be.

Fontos, hogy a sorrend módosítására csupán egyetlen alkalommal van lehetőség, melynek határideje szintén július 12. Ezt szintén az E-felvételi rendszerében a Sorrendmódosítás menüpont alatt lehet megtenni.

Forrás: eduline.hu

Kép: szig-dujv.hu; kozepsuli.hu

Instagramcapture 6c1f7fea 4fa7 4621 af54 f3d54c1be526

Tanács Dóra Gréta

Tanács Dóra Grétának hívnak, jelenleg az SZTE JGYPK Kommunikáció és Média (Moderátor) szakos hallgatója vagyok. A gimnázium óta érdeklődök a média világa iránt, ekkor keltette fel figyelmemet először az újságírás. Az, hogy egyetemi szinten is tanulhatok róla hatalmas segítséget jelentett abban, hogy elkezdjem, és hogy színvonalas cikkekkel segítsem hallgatótársaim, oktatóim. Célom, hogy ezek által mindenki bepillantást nyerhessen az oktatás világába. Remélem, hogy a jövőben egyre többen bizalommal fogják majd olvasni írásaim, hiteles forrásként tekintenek rájuk, rám.