Bizonyára már mindenki számára ismerősek azok a videók, felvételek a közösségi médiából, amelyekben főzni, szerelni és kreatívkodni tanítanak minket.

    

Az egyik leghasznosabb ezek közül azonban nem csak egyszerű, de nagyon olcsó megoldásokat kínál hétköznapi helyzetekre, dekorációk készítésére mutat nekünk nagyszerű tippeket, íme a 5-minute Crafts!

Ami jól jöhet, az egy ragasztópisztoly, de ezen kívül az összes alapanyag adott lehet a környezetünkben a barkácsoláshoz. Napi rendszerességgel tesz közzé olyan videókat a 5-Minute Crafts elnevezésű oldal, amelyek segítségével olcsón és könnyen hozhatunk létre praktikus háztartási termékeket, vagy egyszerűbben oldhatunk meg otthoni takarítási/rendszerezési problémákat.

Ezekhez csupán egy kis kézügyesség és néhány otthoni felesleges holmi szükséges és akár fillérekért varázsolhatod környezeted kellemesebbé, minőségibbé.

Barkácsolásra fel!

Forrás: eduline.hu, Facebook

Kép: Facebook

Instagramcapture 6c1f7fea 4fa7 4621 af54 f3d54c1be526

Tanács Dóra Gréta

Tanács Dóra Grétának hívnak, jelenleg az SZTE JGYPK Kommunikáció és Média (Moderátor) szakos hallgatója vagyok. A gimnázium óta érdeklődök a média világa iránt, ekkor keltette fel figyelmemet először az újságírás. Az, hogy egyetemi szinten is tanulhatok róla hatalmas segítséget jelentett abban, hogy elkezdjem, és hogy színvonalas cikkekkel segítsem hallgatótársaim, oktatóim. Célom, hogy ezek által mindenki bepillantást nyerhessen az oktatás világába. Remélem, hogy a jövőben egyre többen bizalommal fogják majd olvasni írásaim, hiteles forrásként tekintenek rájuk, rám.