Egy új, ingyenes alkalmazás érhető el azok számára, akik gyorsan szeretnének fordítani egy másik nyelvre vagy akár több nyelvre is.

A Voice Translator egy olyan app, ami főleg a beszélgetésekre összpontosít. Felvehetőek kifejezések vagy mondatok, ezután az alkalmazás lefordítja azokat a kiválasztott nyelvre. Ezek megoszthatóak lesznek barátokkal vagy letölthetőek, így később is meg lehet tekinteni.

Különlegessége, hogy ha valakivel éppen szemben állunk, aki más nyelvet beszél, akkor a telefon segítségével könnyedén beszélgethetünk vele. Az alkalmazás a két nyelvet egymás mellé helyezi, hogy mindkét fél tudja, miről van szó. Kiválasztható egy kifejezés, amit egyszerre akár több nyelvre lefordítunk. Az alkalmazás IOs rendszerre, valamint Androidra is letölthető.

Forrás: eduline.hu

Kép: eduline.hu; affinitymagazine.us

Instagramcapture 6c1f7fea 4fa7 4621 af54 f3d54c1be526

Tanács Dóra Gréta

Tanács Dóra Grétának hívnak, jelenleg az SZTE JGYPK Kommunikáció és Média (Moderátor) szakos hallgatója vagyok. A gimnázium óta érdeklődök a média világa iránt, ekkor keltette fel figyelmemet először az újságírás. Az, hogy egyetemi szinten is tanulhatok róla hatalmas segítséget jelentett abban, hogy elkezdjem, és hogy színvonalas cikkekkel segítsem hallgatótársaim, oktatóim. Célom, hogy ezek által mindenki bepillantást nyerhessen az oktatás világába. Remélem, hogy a jövőben egyre többen bizalommal fogják majd olvasni írásaim, hiteles forrásként tekintenek rájuk, rám.