Amennyiben bővítenéd a szókincsedet vagy hirtelen nem jut eszedbe egy-egy kifejezés vagy szókapcsolat, akkor ezt az alkalmazást neked találták ki: itt az Idegen-szavak-offline nevű alkalmazás.

Nincs szükség nehéz szótárak cipelésére egy-egy hivatalos levél megírásához, elég, ha nálad van az okostelefonod, néhány kattintás után könnyen megtalálhatod a szót, amit éppen keresel. Néhány rákeresés után ezek a szavak rögzülni fognak, így máris bővült a szókincsed.

Forrás: eduline.hu

Kép: eduline.hu; wikihow.com

Instagramcapture 6c1f7fea 4fa7 4621 af54 f3d54c1be526

Tanács Dóra Gréta

Tanács Dóra Grétának hívnak, jelenleg az SZTE JGYPK Kommunikáció és Média (Moderátor) szakos hallgatója vagyok. A gimnázium óta érdeklődök a média világa iránt, ekkor keltette fel figyelmemet először az újságírás. Az, hogy egyetemi szinten is tanulhatok róla hatalmas segítséget jelentett abban, hogy elkezdjem, és hogy színvonalas cikkekkel segítsem hallgatótársaim, oktatóim. Célom, hogy ezek által mindenki bepillantást nyerhessen az oktatás világába. Remélem, hogy a jövőben egyre többen bizalommal fogják majd olvasni írásaim, hiteles forrásként tekintenek rájuk, rám.